Uutiset

Etnoteam mukana kehittämässä maailman ohuinta lukulaitetta

14.09.2011

Vantaan paikalliset uutiset luetaan useissa vantaalaisissa perheissä kuukauden ajan lukulaitteista, joilla testataan uutta sähköistä sanomalehtikonseptia. Vantaalla 13.9. käynnistyneessä konseptitestissä Vantaan paikalliset uutiset ilmestyvät digi-tv-verkon avulla Suomessa kehitettyyn, erittäin ohueen ja vähävirtaiseen sähköiseen lukulaitteeseen, jonka helppokäyttöisyyttä Etnoteam Finland on ollut varmistamassa. Vantaalla nyt tehtävässä testauksessa kartoitetaan, kuinka lukijoiden arkeen istuisi paperisen sanomalehden sijaan uudenlainen, kevyt ja yksinkertainen sähköinen lukulaite, johon paikallisuutiset ilmestyvät päivittäin.

Etnoteam etsii käyttöliittymäsuunnittelijoita

02.08.2011

Etnoteam etsii lisää luovia käyttöliittymäsuunnittelijoita kasvavaan tiimiin.

Jos käyttöliittymäsuunnittelijana osaat luoda käytettäviä, haluttavia ja kauniita palveluita ja tuotteita, jotka tuottavat ensiluokkaisen käyttökokemuksen. Omaat kokemusta kokemusta konsepti-, vuorovaikutus- ja visuaalisesta suunnittelusta niin katso työpaikkailmoitus täältä.

Simo Säde mukana kansainvälisessä UX-kirjassa

13.07.2011

Microsoftin Principle Director of User Experience, Arnie Lund, on julkaissut ‘ensimmäisen kattavan käsikirjan käyttäjäkokemuksen johtamisesta’. Teos sisältää useiden johtavien UX-johtajien kokemuksia ja näkemyksiä. Edustettuina ovat mm. Lucent Technologies, SAP, Abbott, Sapient ja Microsoft.

Etnoteam Finlandin toimitusjohtaja, Simo Säde, on yksi kolmesta USA:n ulkopuolelta mukaan kutsutuista asiantuntijoista.

Etnoteam juhli 10-vuotissyntymäpäiviään

17.06.2011

Etnoteam Finlandin henkilöstö ja asiakkaat viettivät Etnoteamin 10-vuotissyntymäpäiviä ja omistajavaihdosta A21-baarissa.

Etnoteamin toimitusjohtaja Simo Säde kertoi yrityksen vaiheikkaasta menneisyydestä ja tulevaisuudesta Etnoteamia varten suunniteltujen drinkkien sekä etnoteamilaisten hilpeyttä herättäneiden 10-vuotiskuvien avulla.

Sulakkeen Tero Raj antoi mielenkiintoisen katsauksen UX-työhön sekä ketterän tuotekehitysprosessin muotoutumiseen nuorison suosikkivirtuaalimaailman, Habbon, kehityksen parissa.

Etnoteam Finland suomalaisomistukseen

26.04.2011

Lehdistötiedote 26.4.2011

Suomen johtava käyttökokemuksen asiantuntijayritys Etnoteam Finland Oy siirtyy suomalaisomistukseen. Etnoteamin johto ja henkilöstö ovat ostaneet yhtiön koko osakekannan italialaiselta Value Teamilta.

"));